Over mij

Behandelaar Laura
Hi, mijn naam is Laura. Ik ben 27 jaar en trotse eigenaar van Nirvana Wellness Center.

Ik ben na de opleiding voor schoonheidsspecialiste begonnen met het realiseren van mijn eigen schoonheidssalon. Wat begon als oefenen voor de opleiding is langzaam verder gegroeid tot een intieme salon aan huis. In deze periode ben ik veel bezig geweest met zelf ontwikkeling. Zo ben ik in aanraking gekomen met meditatie en het boeddhisme.

De naam Nirvana komt uit het boeddhisme. Nirvana betekent: Verlichting. De perfecte staat van vrede, harmonie en blijheid. Boeddha is "de verlichte", de gene die het nirvana bereikte.

Meer info? Lees: Betekenis nirvana boeddhisme 

Meditatie is voor mij een belangrijk hulpmiddel geweest om rust te kunnen vinden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik wist wat ik met mijn salon wilde gaan doen. Ik wil jou je welverdiende rustmoment geven om jezelf weer op te kunnen laden.

Met dit doel voor ogen heb ik ervoor gekozen om massages toe te voegen aan mijn behandelingen. We denken altijd aan alles en iedereen, maar we vergeten ons zelf. Terwijl we die ontspanning juist zo hard nodig hebben. Het is in de huidige maatschappij ook moeilijk om tot rust te kunnen komen. Door onze telefoons zijn we makkelijk te bereiken, ook voor het werk. En televisie en sociale media geven veel prikkels.

Mijn missie is zo veel mogelijk mensen helpen om de rust te kunnen vinden. Ik bied een veilige plek en diverse behandelingen aan om weer op te kunnen laden.

Stel je voor wat het zou doen als we ons zelf net zo vaak zouden opladen als onze telefoon.

 massage salon nirvana foto 1